Skip to main content

 

Laat jouw coaching niet in de schuif zitten

Coaching, uit het leven gegrepen

Michèle en ik waren gisteren bij een klant om verslag uit te brengen na de informatieronde die ze gevraagd hadden te doen in hun bedrijf.
Toen we bij de acties en to-do lijsten van hun coaching traject toekwamen, viel het op dat ze eigenlijk wél wisten wat ze moesten doen om verder te groeien als organisatie. Ze hadden in het verleden ook al een coach onder de arm genomen maar ze pasten het niet (meer) toe.
De map lag in de schuif…

Jij herkent dit vast ook: waardevolle initiatieven die jullie leven en werk vergemakkelijken, versimpelen en je meer ademruimte geven. Maar diezelfde initiatieven die beetje bij beetje zó ver ondergesneeuwd geraken door de druk van het dagdagelijkse operationele, tot je uiteindelijk “de map” moet afstoffen om terug aan de info te geraken?
Jammer toch, van het geld en de tijd die je daarin geïnvesteerd hebt?

Je zou het kunnen vergelijken met goede gewoontes voor gezonde voeding: er komt iets tussen en plots is het ritme verbroken en is het moeilijk om jezelf weer te vermannen.

Waarom kies je voor PIVOTA als coach?

PIVOTA is voor jou een meerwaarde want we creëren een volledig traject, omdat we uit jarenlange ervaring weten dat nieuwe gewoonten niet zo maar in een handomdraai veranderen.

Hoe ziet ons coaching traject er voor jouw bedrijf in grote lijnen uit? We werken immers altijd op maat van jouw onderneming zodat het nauw aansluit bij jouw specifieke noden:

1. Je verkent samen met ons jouw bedrijf, je team, je producten en diensten op een diep niveau, met extra focus op klantgerichtheid.
2. We toetsen met jou de haalbaarheid van die acties af, zodat het resultaat kan voldoen aan jouw verwachtingen.
3. Samen bepalen we hoe we de acties meetbaar maken omdat die ons zullen vertellen hoe succesvol onze samenwerking en coaching voor jouw bedrijf is.
4. De opstart van te nemen acties faciliteren we altijd op een leuke en verbindende wijze.
5. We volgen de implementatie bij jou en jouw medewerkers op.
6. Vanzelfsprekend sturen we bij waar nodig.
7. We vieren samen met jou en je team de kleine en grote successen want dat motiveert iedereen.

We coachen jouw onderneming ten volle.

Wij zijn jouw steunpilaar en coach in klantgericht leiderschap om onbevooroordeeld, toekomst- en oplossingsgericht mee te denken met jouw onderneming. We delen samen inzichten en ervaringen, inspireren jou en jouw team terwijl we de vinger aan de pols houden.

Samen met jou en je team gaan we voor duurzame, houdbare en uitmuntende resultaten die uiteindelijk leiden tot klantgerichtheid en groei in jouw onderneming.
De basis van onze succesformule?

Prestatie = Kennis x motivatie

Heb jij in het verleden al voor coaching gekozen, maar er uiteindelijk niets mee gedaan? Nog beter: wat heb jij volgens jou nodig om coaching als een succes te ervaren? Laat het hieronder weten, we zijn benieuwd!