Skip to main content

Voorstelling collega’s

Michèle De Ceuninck

Laat me mezelf even voorstellen: ik ben Michèle, en ik ben expert op het gebied van coaching. Ik heb Japanse roots en ik leef en adem Omotenashi, het framework waar we sinds jaar en dag mee werken. Jarenlang werkte ik als imagocoach en hielp ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Maar ik realiseerde me al snel dat ik nog veel meer kon betekenen voor mijn cliënten.

Daarom heb ik mijn diensten uitgebreid naar lifecoaching en corporate coaching. Ik heb verschillende trainingen gevolgd, zowel in binnen- als buitenland, en ik ben blij m te kunnen zeggen dat ik ondernemingen steeds efficiënt vooruithelp dankzij mijn expertise in Appreciative Inquiry, oftewel Waarderend Onderzoek, ondersteund door mijn Omotenashi Framework.

Als coach weet ik precies hoe ik mensen binnen jouw onderneming kan motiveren om hun doelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de potentie heeft om te groeien en te veranderen, en ik ben er samen met mede-grondlegger John om bedrijven zoals dat van jou te helpen bij elke stap op de reis naar succes. Dus als je op zoek bent naar iemand die jouw onderneming zal helpen om het volledige potentieel te bereiken, dan ben ik samen met mijn team de juiste persoon voor jouw onderneming.

John Hermans

Hallo, ik ben John Hermans, en ik ben een ervaren coach met een achtergrond in hotelmanagement. Ik heb jarenlang als leidinggevende gewerkt in de hospitality op Brussels airport, waar ik waardevolle ervaring heb opgedaan in het managen van teams en het creëren van een gastvrije sfeer.

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd in mijn tijd in de hospitality-industrie, is het belang van het Omotenashi framework van Michèle. Ik heb gemerkt dat dit concept essentieel is bij het managen van grote en kleine ondernemingen en het creëren van een positieve en gastvrije cultuur binnen het bedrijf.

Met onze gebundelde ervaring en kennis ben ik in staat om het Omotenashi framework perfect te implementeren in het management van elk bedrijf, ongeacht de grootte of branche. Wij begrijpen het als geen ander hoe belangrijk het is om een gastvrije en positieve sfeer te creëren en hoe dit kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

Als coach ben ik gepassioneerd om anderen te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het bereiken van hun doelen. Ik kan jou en jouw medewerkers samen met Michèle helpen bij het implementeren van het Omotenashi framework in jouw bedrijf en het creëren van een gastvrije en positieve sfeer. Dat is waar mijn passie ligt en daar ondersteun ik jullie uiteraard met volle kracht in.

Meeting inboeken

Omdat tijd kostbaar is en altijd efficiënt ingezet moet worden, maken we graag eerst kennis met jou en jouw onderneming via een online meeting.
Het is belangrijk dat het Omotenashi Framework naadloos aansluit bij de behoeften van jouw onderneming en dat we dat allebei weten voordat we van wal steken.

Daarom nodigen we jou graag uit om een kosteloos gesprek in te boeken via onze Calendly-link. zo matchen we meteen ook onze agenda’s. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of mailen voor meer informatie. Onze contactgegevens vind je hierna.

Contact