Skip to main content

Voorstelling collega’s

Bezieler en coach

Michèle De Ceuninck

Michèle coacht ondernemers in KMO’s sinds 2011. Eager to learn maar nog veel meer gedreven om kennis en inzichten te delen en ondernemers vooruit te helpen.

Wie is Michèle?

Michèle De Ceuninck startte in 2004 als imagecoach. Haar drive om mensen nog verder vooruit te helpen, dreef haar naar méér en andere opleidingen in binnen- en buitenland. Intussen is Michèle sinds 2008 gecertificeerd lifecoach. Daarnaast slaagde ze in 2011 als coach Appreciative Inquiry, een vorm van coaching die altijd vertrekt vanuit de “appreciative attitude” of “waarderende ingesteldheid”

In haar toolbox zitten verschillende methodes van coaching, maar telkens worden de sterktes in ondernemers, leiders en bedrijven naar voor gebracht.

De coaching van Michèle richt zich op concrete doelen en acties mét direct resultaat in het dagdagelijkse leven. Leermomenten zijn de grootste stappen vooruit.

Michèle biedt haar coaching aan in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Coach voor ondernemende vaardigheden

John Hermans

Ik heb ervaren dat in iedere mens een gigantisch potentieel schuilgaat aan talenten. Door omstandigheden kunnen deze soms niet of onvoldoende tot hun recht komen. Het is mijn taak deze terug zichtbaar te maken en mensen opnieuw in hun kracht te zetten. En dan … magic happens.

Wie is John?

Geboren en getogen in een ondernemersnest. Na zijn opleiding in hotelmanagement heeft John de kans gehad om voor grote cateringorganisaties te kunnen werken en dit in verschillende leidinggevende functies. In 2006 besliste John om kennis, ervaringen en kunde te delen met andere mensen en richtte een eigen vennootschap op.
John volgde heel wat gespecialiseerde opleidingen om het gedrag van mensen beter te begrijpen en hoe deze inzichten ingezet konden worden in een betere samenwerking tussen mensen in een bedrijfscontext. John slaagt er wonderwel in om dit in een heel heldere en eenvoudige taal te brengen waardoor het heel praktisch gericht is en dadelijk kan toegepast worden.
De rode draad doorheen deze jarenlange opleidingen en begeleidingen komt telkens terug op “mensen terug in hun kracht brengen”.

Meeting inboeken

Contact